de beste spots voor mountainbikers

Hoogtemeters in Sauerland

Sauerland is zich de laatste jaren sterk aan het ontwikkelen een populair mountainbike gebied te worden. Er zijn veel vaste routes uitgezet die naar hartelust gecombineerd kunnen worden.

Sauerland


Bikespots in Sauerland

Willingen

Willingen ligt in een idyllisch dal, omsingelt door de huisbergen Ettelsberg, Iberg en Ohrenberg. De natuur is altijd dichtbij in Willingen, maar ook de gezelligheid en sfeer van het touristische stadje.

Ga naar: bikespot Willingen

Willingen


Winterberg

Winterberg is gelegen in het hartje van Sauerland, gelegen aan de hoogste berg van dit gebied, de Kahle Asten. De eindeloze bossen geven een ideale omgeving voor een sportief weekend weg.

Ga naar: bikespot Winterberg

WinterbergSauerland
Winterberg Willingen

Share |Bikeline gids Bike Arena Sauerland

Een overzicht van ruim 1200 km aan mountainbike routes van de Bike Arena Sauerland vind je in deze gids. De bikeline fietsgids is verkrijgbaar voor 20.90 Euro via Fietsvakantiewinkel.nl.

Ga naar: Bikeline Bike Arena Sauerland


Overnachten in Sauerland

We hebben in deze bikespot nog geen accomodaties toegevoegd.
Heeft u een suggestie? Laat het ons weten!
cycletours4 daagse mtb vakantie met SNP

Uitstekend gemarkeerde routes leiden je door één van de beste mountainbikegebieden van Duitsland. Met groene heuvels tot boven de 800m zo typisch buitenland, maar toch dicht bij huis. Geniet van de bloeiende heide zo ver het oog reikt in natuurgebied Hochheide en fiets langs de diepblauwe Diemelsee.

Ga naar: SNP Sauerland

Overzicht vakantiehuizen

Een vakantiehuis kan een ideaal onderkomen zijn als je met een groep mountainbikers op pad gaat. Er zijn vakantie huizen in verschillende groottes, voor elke groepsgrootte is er wel een passend huis te vinden.


Ga naar: Belvilla vakantiehuizen in SauerlandMeer hotels en hostels...

Naast de hiernaast genoemde bikevriendelijke verblijven van Bikespot.nl kun je ook verder zoeken in het assortiment van Booking.com. Hier ben je snel op weg en weet je zeker dat je niet teveel betaald.

Ga naar: hotels in SauerlandTouristische informatie Sauerland

Bike Sport Marathon Trophy

De Bike Sport Marathon Trophy is een reeks aan mtb marathons in Sauerland, welke in een gezamelijk klassement aan elkaar zijn verbonden. Dit geeft de wedstrijden in het Sauerland een extra dimensie.

Ga naar: www.bikesportnews-marathon-trophy.de

Evenementen kalender

We hebben in deze bikespot nog geen evenementen toegevoegd.
Heeft u een suggestie? Laat het ons weten!