de beste spots voor mountainbikers

Disclaimer

Aansprakelijkheid

Bikespot.nl is samengesteld door middel van zorgvuldig onderzoek. Wij kunnen echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden. De interactieve informatie op onze website wordt toegevoegd door onze bezoekers. Wij proberen de informatie die hier wordt toegevoegd te screenen op onjuistheden, Bikespot.nl is echter niet aansprakelijk voor nadelinge gevolgen van deze informatie. Hieronder valt onder meer, maar niet uitsluitend, het inbreuk plegen op auteursrechtelijk beschermde werk(en) of het anderszins in strijd handelen met de intellectuele eigendomsrechten van derden.

Copyright

Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van internet, druk of op welke andere wijze dan ook, zonder vooraf toestemming te hebben gehad van bikespot.nl

Linken

Linken en verwijzen naar onze pagina's mag altijd; het web bestaat tenslotte bij de gratie van onderlinge verwijzingen. Het linken naar afzonderlijke afbeeldingen of bestanden (leechen) is niet toegestaan.

Privacy

Op sommige plaatsen op bikespot.nl vragen wij u om persoonlijke gegevens op te geven zoals uw naam, emailadres en telefoonnummer. Bikespot.nl gebruikt deze gegevens puur voor de door u gekozen communicatie doeleinden. Uw gegevens zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt.